Aanmelden

Aanmelden

KP Praktijk heeft op dit moment geen ruimte voor nieuwe aanmeldingen.Laatste actualisatie wachttijden: 28-10-2020


Als hierboven staat dat er weer ruimte is, geldt dit:

Je kunt je op eigen initiatief aanmelden, maar met verwijzing van je huisarts, POH-GGZ, Je kunt je aanmelden door te bellen tijdens het telefonisch spreekuur:

maandag t/m donderdag ~ 8:15 tot 8:45 uur ~ telefoonnummer 06-24199047

In het eerste contact vraag ik enkele gegevens van je en plan ik zo mogelijk een eerste afspraak.

Wanneer je niet in de gelegenheid bent tijdens het telefonisch spreekuur te bellen dan kun je je naam en telefoonnummer inspreken en word je teruggebeld.

In verband met de vergoeding door de verzekering is een verwijsbrief van de huisarts noodzakelijk met vermelding van

(basis) BGGZ óf (specialistische) SGGZ

KP Praktijk doet haar uiterste best om je na de aanmelding zo snel mogelijk verder te kunnen helpen.

als je inspreekt vermeld dan je telefoonnummer en emailadres waarop je meestal bereikbaar bent zodat je een bevestiging van ontvangst of andere berichten tijdig ontvangt.

aanmeldingsstop: er is momenteel geen ruimte voor aanmeldingen.aanmeldingsstop: er is momenteel géén ruimte voor aanmeldingen.

(als deze stop opgeheven kan worden, staat hier de actuele wachttijd genoemd)

“Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).”