Contact en route

Praktijkadres:

H.C. Pootstraat 9, HENGELO Ov

telefonisch spreekuur maandag t/ donderdag 8:20 tot 8:40 uur

Telefoon: 06 24199047

Bereikbaarheid:

KP Praktijk is gevestigd bij meerdere huisartsen (De Driehoek, Jansen en van den Berg, Vatankah). Het gebouw (zie de foto) staat naast winkelcentrum Groot Driene in Hengelo en is goed te bereiken. Er is een grote parkeerplaats. Met de winkels in de rug vind je de huisartsen aan de achterkant van het gebouw. Als je hier naar binnengaat, en de trap of lift neemt kom je boven bij "De Driehoek". Hier kun je links in de wachtruimte plaatsnemen voor je afspraak met KP Praktijk. Als je het gebouw ziet dan is het het handigst om over de P.C. Hooftlaan te rijden en naast de benzinepomp de parkeerplaats op te rijden.

Afspraak afzeggen/verzetten

Wanneer je verhinderd bent, dien je de afspraak tenminste 24 uur van tevoren af te zeggen door te bellen, te sms-en of de voicemail in te spreken.
Een te laat afgezegde afspraak wordt in rekening gebracht en niet door jouw zorgverzekering vergoed.

Wat te doen in crisis?

In geval van een acute crisis situatie, kun je binnen kantooruren contact met mij opnemen. Samen kijken we dan wat je op dat moment nodig hebt en of bijvoorbeeld de huisarts of crisisdienst ingeschakeld moet worden.

Buiten kantooruren is de praktijk gesloten. Op deze momenten neem je contact op met je huisarts of de diensdoende huisartsenpost.  In ieder geval is de regionale huisartsenpost bereikbaar in geval van psychische nood. Bel het lokale huisartsenpost telefoonnummer. Deze wordt vermeld op de voicemail van je eigen huisarts. 

Je kunt ook contact opnemen met de hulplijn zelfmoordpreventie via 0800-0113 of chatten via hun website. Ook als je je zorgen maakt over iemand in je (directe) omgeving, kun je telefonisch contact zoeken. Voor meer informatie over deze hulplijn zie www.113.nl

Praktijkwaarneming bij ziekte of vakantie

Wanneer de praktijk gesloten is wegens vakantie of ik onverhoopt (langere tijd) ziek ben, zal de praktijk door collega's in de regio waargenomen worden.  Ik werk hierin samen met collega's uit Denekamp en Almelo. Op mijn antwoordapparaat kun je de contactgegevens in een dergelijk geval vinden. Sluiting van de praktijk wegens vakantie wordt altijd ruim van tevoren doorgegeven en in de praktijk aangekondigd.